Skip to Content

FAQ

WC-raikastin on suunniteltu vaalimaan raikkautta ja puhtautta WC:ssäsi. Se ehkäisee kalkin muodostusta WC-altaassa ja taistelee likaa sekä epämiellyttäviä tuoksuja vastaan vapauttamalla WC-altaaseen aktiivisia ainesosia jokaisella huuhtelukerralla. Parhaan lopputuloksen takaamiseksi käytä lisäksi Bref WC-puhdistajaa. Jätä se vaikuttamaan WC-altaaseen 15 minuutiksi. Käytä Bref WC-raikastinta syväpuhdistusten välissä ylläpitääksesi puhtautta ja raikkautta WC:ssäsi.

Bref Power Active WC-raikastimissa on uusi intensiivisempi tuoksu ilmanraikastimen ominaisuudella, joka täyttää kylpyhuoneesi pitkäkestoisella raikkaalla tuoksulla. Uuden innovaation ansiosta Bref Power Active WC-raikastin säilyttää intensiivisen tuoksunsa aina viimeiseen huuhteluun asti.

Keskimäärin tuotteet kestävät 250 huuhtelukertaa, mikä tarkoittaa n.4 viikkoa. Tietysti kesto riippuu myös WC-istuimen mallista ja vaihtelee veden paineen, veden virtauksen ja käyttötiheyden mukaan.

Kuulat saattavat kulua epätasaisesti johtuen veden virtauksesta ja tuotteen huolimattomasta sijoittamisesta WC-altaaseen. Varmista että WC-raikastin on sijoitettu mahdollisimman suoraan vaakatasoon ja virtaavan huuhteluveden alle.

Lika kerääntyy WC-altaaseen ja sen reunan alle. WC:ssä käytetty vesi sisältää yleensä erilaisia mineraalihiukkasia kuten kalsiumia, rautaa, magnesiumia ja kalkkia. Kun vesi haihtuu, nämä hiukkaset jäävät jäljelle ja tarttuvat pinnoille. Nämä mineraalikertymät, joita kutsutaan myös biofilmiksi, sisältävät tuhansia bakteereja ja basilleja. WC-altaan reunan alla virtaa suurin osa altaan vedestä. Näissä kosteissa olosuhteissa biofilmi pääsee helposti moninkertaistumaan ja leviämään myös muille alueille. Siksi on erittäin tärkeää puhdistaa WC säännöllisesti ja perusteellisesti.

Käytä WC-puhdistusainetta ja WC-harjaa WC:n viikoittaiseen puhdistamiseen. Käytä WC-raikastinta puhdistuksien välissä, jotta WC pysyy puhtaana ja raikkaana jokaisen huuhtelun jälkeen.

Säännölliseen puhdistukseen ja ylläpitoon jätä Bref Wc-puhdistaja 15 minuutiksi vaikuttamaan. Vaikeampiin likakertymiin ja syväpuhdistukseen voit jättää puhdistusaineen yön yli vaikuttamaan. Ehkäistäksesi lian kertymistä ja säilyttääksesi raikkauden WC:ssä käytä Bref Power Activea puhdistusten välissä.

On suositeltavaa käyttää suojaavia käsineitä. Jos tuotetta kuitenkin pääsee iholle, huuhtele iho puhtaalla vedellä ja pese vaatteille joutunut aine pois ennen kuin käytät niitä uudestaan.

Bref Hydrochloric Acidin koostumus on tehokas hygieeniseen puhdistukseen, sillä se on suunniteltu tehoamaan kovassa vedessä.

Bref Formic Acidin koostumus on tehokas kalkin ja lian irroittamiseen. Lisäksi sen koostumus sisältää suojaavaa teknologiaa, joka ehkäisee kalkin ja lian kertymistä ja varmistaa että wc:si pysyy puhtaana pidempään.

Molemmat Bref Hydrochloric Acid sekä Bref Formic Acid tappavat 99,9% bakteereista wc:ssä.

Jos käytät WC-puhdistajaa asianmukaisesti pullossa olevien ohjeiden mukaan, suoraa riskiä terveydelle ei ole. Jos ainetta joutuu IHOLLE tai HIUKSIIN: Huuhtele se pois vedellä/suihkussa. Pese vaatteille joutunut aine pois ennen kuin käytät vaatetta uudelleen. Jos tuotetta joutuu SILMIIN: Huuhtele jatkuvan vesisuihkun alla usean minuutin ajan. JOS AINETTA ON NIELTY: Huuhtele suu. ÄLÄ yritä oksentaa.

Bref WC-raikastimet on pakattu kartonkiin sekä muoviin jotka ovat 80% kierrätettyä materiaalia. Bref WC-puhdistusaineiden pullot ovat tehty polyolefiinisesta muovista jota voidaan asianmukaisesti kierrätettynä käyttää uudelleen.