Bref

FAQ

Miksi minun olisi hyvä käyttää Bref WC-raikastinta?

WC-raikastin on suunniteltu vaalimaan raikkautta ja puhtautta wc:ssäsi. Se ehkäisee kalkin muodostusta wc-altaassa ja taistelee likaa sekä epämiellyttäviä tuoksuja vastaan vapauttamalla wc-altaaseen aktiivisia ainesosia jokaisella huuhtelukerralla. Parhaan lopputuloksen takaamiseksi käytä lisäksi Bref WC-puhdistajaa. Jätä se vaikuttamaan wc-altaaseen 15 minuutiksi. Käytä Bref wc-raikastinta syväpuhdistusten välissä ylläpitääksesi puhtautta ja raikkautta wc:ssäsi.

Kuinka Bref Power Activen Fragrance Boost toimii?

Bref Power Activ Fragrance Boost hyödyntää ainutlaatuista Bref teknologiaa. Sen ydin sisältää jopa 40% enemmän tuoksua kuin ulkokuori. Uuden innovaation ansiosta Bref Power Activ Fragrance Boost säilyttää intensiivisen tuoksunsa tuotteen loppuun saakka.Tämän ansiosta tuoksu on raikas aina viimeiseen huuhteluun asti.

Kuinka kauan Bref Power Active ja Blue Active kestävät käytössäni?

Keskimäärin tuotteet kestävät 250 huuhtelukertaa, mikä tarkoittaa n.4 viikkoa. Tietysti kesto riippuu myös WC-istuimen mallista ja vaihtelee veden paineen, veden virtauksen ja käyttötiheyden mukaan.

Miksi kuulat raikastimessa kuluvat epätasaisesti?

Kuulat saattavat kulua epätasaisesti johtuen veden virtauksesta ja tuotteen huolimattomasta sijoittamisesta WC-altaaseen. Varmista että WC-raikastin on sijoitettu mahdollisimman suoraan vaakatasoon ja virtaavan huuhteluveden alle.

Kuinka vältän ettei Blue Active jätä sinistä raitaa WC-altaaseen?

Varmista että WC-raikastin on sijoitettu mahdollisimman suoraan vaakatasoon ja  virtaavan huuhteluveden alle.

Käytän Bref Blue Activia, mitä teen jos löydän sinisiä jälkiä wc-altaasta huuhtelun jälkeen?

Voit poistaa siniset tahrat pelkällä puhtaalla vedellä. Jos jäljet ovat ehtineet kuivua, saat poistettua ne metallin puhdistusaineella.

Miksi minun tulee puhdistaa wc-allas myös reunan alta?

Vesi jota käytetään wc-altaan huuhtelussa sisältää yleensä mineraalihiukkasia kuten kalsiumia, rautaa, magnesiumia ja kalkkia. Kun vesi haihtuu, hiukkaset jäävät jäljelle ja tarttuvat pinnoille. Nämä mineraalikertymät joita kutsutaan myös biofilmiksi sisältävät tuhansia mikrobeja ja bakteereita. Reunan alla oleva alue on wc-altaassa paikka jossa suurin osa altaan vedestä virtaa. Näissä kosteissa olosuhteissa biofilmi pääsee helposti moninkertaistumaan ja leviämään myös muille alueille. Tämän vuoksi on erittäin tärkeää että puhdistat wc-altaan säännöllisesti joka puolelta. Bref WC-puhdistusaineiden koostumus takaa hygieenisen puhtauden ja raikkauden. Brefiä on helppo käyttää sillä pullo on ergonomisesti muotoiltu jotta pääset sillä helposti myös reunan alle.

Mitä on wc-altaan pohjassa oleva lika?

Se on likaa jota kertyy wc-altaasta ja istuimen renkaasta. Bakteerien ja mikrobien muodostamaa kalvoa kutsutaan biofilmiksi. Tämä biofilmi leviää helposti ja saastuttaa muita alueita. Tämän vuoksi on tärkeää puhdistaa wc-istuin säännöllisesti. Käytä puhdistamiseen viikoittain Bref Wc-puhdistajaa. Jätä aine vaikuttamaan 15 minuutiksi ja huuhtele.

Kuinka pitkäksi aikaa minun tulee jättää Bref WC-puhdistaja vaikuttamaan jotta se olisi mahdollisimman tehokas?

Säännölliseen puhdistukseen ja ylläpitoon jätä Bref Wc-puhdistaja 15 minuutiksi vaikuttamaan. Vaikeampiin likakertymiin ja syväpuhdistukseen voit jättää puhdistusaineen yön yli vaikuttamaan. Ehkäistäksesi lian kertymistä ja säilyttääksesi raikkauden WC:ssä käytä Bref Power Activea puhdistusten välissä.

Voinko käyttää Bref tuotteita ilman suojakäsineitä? Miten minun tulee toimia jos ainetta joutuu iholle?

On suositeltavaa käyttää suojaavia käsineitä. Jos tuotetta kuitenkin pääsee iholle, huuhtele iho puhtaalla vedellä ja pese vaatteille joutunut aine pois ennen kuin käytät niitä uudestaan. On myöskin suositeltavaa käyttää Bref Wc-puhdistajaa hyvin ilmaistoidussa tilassa, esimerkiksi pitämällä ikkunaa auki.

Mitä eroavaisuuksia on Bref puhdistajien koostumuksissa?

Bref Hydrochloric Acidin koostumus on tehokas hygieeniseen puhdistukseen, sillä se on suunniteltu tehoamaan kovassa vedessä.

Bref Formic Acidin koostumus on tehokas kalkin ja lian irroittamiseen. Lisäksi sen koostumus sisältää suojaavaa teknologiaa, joka ehkäisee kalkin ja lian kertymistä ja varmistaa että wc:si pysyy puhtaana pidempään.

Molemmat Bref Hydrochloric Acid sekä Bref Formic Acid tappavat 99,9% bakteereista wc:ssä.

Onko Toilet Cleanerin koostumus vaarallista terveydelle?

Jos käytät WC-puhdistajaa asianmukaisesti pullossa olevien ohjeiden mukaan, suoraa riskiä terveydelle ei ole. Jos ainetta joutuu IHOLLE tai HIUKSIIN: Huuhtele se pois vedellä/suihkussa. Pese vaatteille joutunut aine pois ennen kuin käytät vaatetta uudelleen. Jos tuotetta joutuu SILMIIN: Huuhtele jatkuvan vesisuihkun alla usean minuutin ajan. JOS AINETTA ON NIELTY: Huuhtele suu. ÄLÄ yritä oksentaa.

Onko Bref tuotteissa huomioitu kestävä kehitys?

Bref WC-raikastimet on pakattu kartonkiin sekä muoviin jotka ovat 80% kierrätettyä materiaalia. Bref WC-puhdistusaineiden pullot ovat tehty polyolefiinisesta muovista jota voidaan asianmukaisesti kierrätettynä käyttää uudelleen.