Bref
Sukella Brefin historiaan
1968

1968: Ensimmäinen WC-raikastin

Henkel esitteli Saksan markkinoilla ensimmäisen reunalle ripustettavan Henkel WC-raikastimen kartion muodossa. Tämä WC-raikastin mullisti hygieniamarkkinat tuoden hygienistä puhtautta ja raikkautta joka huuhtelulla jopa usean viikon ajaksi.

1975

Vuodesta 1975 vuoteen 2000: Matka WC asiantuntijaksi

Perustuen useisiin tutkimuksiin kuluttajien tarpeista wc-puhdistukseen liittyen, Henkel lanseerasi erilaisia wc-puhdistus ratkaisuja kuten WC Puhdistajan, WC In Tanks , WC -tuplaraikastimet, WC geeli ja WC tabletit.

2010

2010: Mullistava Power Active raikastin

Henkel lanseerasi mullistavan wc-raikastimen: Bref Power Activen! Sen tehokas koostumus sisältää 4 eri toimintoa: se puhdistaa, ehkäisee kalkinmuodostusta, suojaa lialta ja tuo extra raikkautta! Kuluttajat ympäri maailman ovat myös ihastuneet sen esteettisyyteen, käytännöllisyyteen ja raikkaisiin sekä elämyksellisiin tuoksuihin. Vuoden 2010 lanseerauksesta lähtien, Henkel on valmistanut jo yli 1,000,000 pakkausta ja myynyt tuotetta yli 50 maassa ympäri maailman.

2012

2012: Blue Active raikastimen lanseeraus

Sinisten kuulien ansiosta Bref Blue Active pitää wc:n raikkaana ja puhtaana jopa huuhteluiden välissä. Miten? Kun huuhtelet, Blue Activen kori kerää vettä, liuottaa siihen aktiivisia ainesosia ja vapauttaa sen wc-altaaseen huuhtelun lopuksi. Todisteena tästä voit nähdä aktiivisia ainesosia sisältävää sinistä vettä wc-altaassa joka säilyttää puhtauden ja raikkauden jopa huuhteluiden välissä!

2012

2012: The Balls Dream Band

Bref WC kehitti menestyksekkään kampanjan luodessaan Balls Dream Bandin neljä seksikästä nuorta miestä edustamassa Bref Power Activea ja sen tuomaa neljää vaikuttavaa lupausta vessaasi: Dimitri säihkettä, Marcellus tehoa, Marcus extraraikkautta, Alejandro suojaa. Kampanja on toiminut maailmanlaajuisesti ja videoita on katsottu jo yli 20 miljoonaa kertaa - Brefin kanssa vessassa ei ole enää draamaa!

2015

2015: Bref Escapes

Bref WC toi markkinoille Bref Power Active Escapes sarjan. Sen värikkäät kuulat ja eksoottiset tuoksut vievät sinut eksoottisiin paikkoihin joka huuhtelulla!

2016

2016: Bref Power Aktiv Fragrance Boost

Bref WC-raikastimien viimeisin innovaatio: Bref Power Active Fragrance Boost saatavana nyt täydennettynä tuoksua lisäävällä ytimellä, joka antaa jopa 40% enemmän tuoksua verrattuna ulkokuoreen ja tuo extraraikkautta joka huuhtelulla! Uuden toiminnon ansiosta Bref Power Active Fragrance Boost pitää voimakkaan intensiivisen tuoksunsa tuotteen loppumiseen saakka. Lopputuloksena wc on raikas aina ensimmäisestä käyttökerrasta viimeiseen huuhteluun asti!